Kontakt os:

Venligst benyt kontakt formular nederst på siden eller send en email ved behov for at kontakte Inessastyle.dk

Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt på alle seriøse henvendelser.

Inessastyle.dk er en dansk baseret internet forretning med fokus på design og kvalitet. Det er ikke svært at finde lækre produkter, hvis man er på et ubegrænset budget. Virkeligheden for de fleste af os, er dog en anden. Derfor gør vi alt for holde omkostningerne helt i bund – men går aldrig på kompromis med kvaliteten af produkterne og et design som vi selv ville være stolte over at gå i. Vi holder bl.a. omkostningerne nede ved at benytte os af en kombination af lokal/fjernlager, samt ved ikke at have nogen fysisk butik. 

Vores kontakt information er:

Inessastyle.dk

Info@inessastyle.dk

CVR nr. 41143614

Blommehaven 5

DK-2680 Solrød Strand

 

 

 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Venligst læs vores FAQ inden du sender dit spørgsmål.

Hvad koster forsendelse og leverance fra Inessastyle.dk?

Forsendelse er gratis, hvis du køber for mere end Dkr 599,- og sender med GLS til pakkeshop nær din bopæl.

Ønsker du hjemme levering på din adresse eller ønsker du en anden transportør – kan du i ved check ud processen – vælge hjemmeleverance og/eller en anden transportør. Det koster et tillæg, hvis du vælger en anden transportør eller levering på hjem adressen.

Hvilke betalingsmuligheder har Inessastyle.dk?

Du kan vælge at betale med de kreditkort der angives i kassen samt Mobile Pay. Aktuelt modtager vi VISA kort, VISA Dankort, Mastercard som kort betaling. Du vælger i kassen – hvilken betalingsmiddel du foretrækker. Der pålægges intet gebyr på danske betalingskort.

Vi benytter DIBS Easy som betalings gateway. DIBS er ejet af NETS og benytter sikret og krypteret betalings gateway, så dine kort oplysninger er sikret.

Hvor lang leveringstid har i?

Leveringstiden kommer an på hvor varen befinder sig. Dette er normalt angivet under den enkelte vare i shoppen eller du får besked efter ordre angivelse.

Er varen på lokal lager er leveringstiden normalt 1-3 hverdage efter bestilling. Vi hæver aldrig penge før varen afsendes til dig!

Er varen på fjernlager er leveringstiden normalt 3-10 dage. Du vil normalt modtage en mail fra os med forventet leveringstid. Vi hæver aldrig penge før varen afsendes til dig!

Er varen en bestillingsvare – eller bliver varen skræddersyet til dig – er leveringstiden normalt 2-4 uger – i enkelte tilfælde 4-6 uger. Vi hæver aldrig penge før varen afsendes til dig med! Der kan dog i tilfælde af bestillingsvare specielt lavet til dig blive bedt om et depositum.

Er varen ikke på hverken lokal- eller fjern lager vil du efter ordre afgivelsen modtage en email fra os med forventet leveringstid. 

Hvor sikkert er det at handle hos Inessastyle.dk og er mine data beskyttet?

Vi bruger DIBS som gateway og indløser af kredit kort. DIBS er ejet af NETS og dine data er sikrede og krypterede.

Hvad sker der, når jeg har afgivet en ordre?

Når du har afgivet din ordre starter vi med at behandle din ordre med det samme. Du modtager en ordre bekræftelse fra os og er ordren sendt på hverdage inden kl. 12 – plukker og sender vi varen samme dag, hvis varen er på lokal lager.

Er varen på fjernlager bliver den bestilt til fremsendelse samme hverdag som din ordre afgives – hvis ordren er afgivet inden kl. 12. Du modtager en ordre bekræftelse fra os umiddelbart efter du har afgivet din ordre.

Vi kvalitets sikrer dine varer, pakker og sender den hurtigst muligt. Først når varen er sendt hæver vi din betaling. Efter afsendelse fra os går der normalt 1-2 hverdage før varen ankommer til dig eller din valgte pakkeshop. 

 

Hvordan er kvaliteten af jeres produkter?Risikerer jeg ikke at modtage en billig jakke fremstillet i Asien?

NEJ! Der er ingen billige rent syntetiske jakker produceret i Asien i vores sortiment. Alt vores tøj og jakker er produceret i Europa med brug af kvalitets materialer. Mange af vores jakker og frakker er lavet i materialer som cashmere, kogt uld, italiensk bomuld og selvfølgelig altid med de bedste ægte pelse. 

Pelsene kommer alle fra Europa – og er ikke billige asiatiske pelse – men fra regulerede europæiske landbrug. 

Er det ægte pels? Hvad med dyrevelfærden?

Ja – det er altid ægte pels!

Vi sælger aktuelt ikke jakker med fake pels. Det vil altid være tydeligt angivet på varen, hvis en vare mod normal – er med fake fur. Det er det bedste for miljøet, det bedste for din pengepung og det kan både mærkes og ses! om din jakke er med ægte pels eller fake fur.

Men hvad så med dyrevelfærden? Vi går meget ind for dyrevelfærd og i den optimale verden gik vi alle på jagt og sikrede ressourcerne udelukkende fra dyr der har levet frit. Det er desværre ikke muligt i den verden vi lever i, hvis klodens befolkning skal brødfødes og sikres beklædning, sko og tasker. Derfor vælger vi den næstbedste løsning for miljøet. At benytte landbrugsdyr fra regulerede europæiske landbrug til fremstilling af kvalitets jakker der holder i rigtig mange år. De holder normalt langt længere end billige syntetiske jakker og frakker med fake fur. Det hjælper miljøet mod den belastning det er, at fremstille en jakke, samt den nedbrydning der er, når en kunstig syntetisk fake fur jakke nedbrydes over rigtig mange år. Din jakke i ægte pels er med andre ord – langt mere miljø venlig end en jakke fremstillet i billige syntetiske og kemiske materialer. Den er samtidig også bedre for din pengepung – fordi du ikke behøver at købe en ny jakke hvert eller hvert andet år. Med den rette behandling holder din pels jakke derimod i mange år – nogle gange hele livet!

Vi sikrer selvfølgelig med vores producenter, at alle vores pelse kommer fra europæiske producenter, der er regulerede efter europæisk landbrugs lovgivning. Der er altså ikke tale om mishandlede dyr fra eksempelvis Asien. 

Har jeg returret? Hvad nu hvis produktet ikke passer mig eller lever på til mine forventninger?

Hvis produktet mod forventning – uanset årsag – ikke lever op til dine krav og ønsker har du fuld returret.

Du finder retur formular på vores hjemmeside her

Formularen bedes benyttet ved enhver returnering uanset årsag og kan vedlægges retur forsendelsen.

Der er enkelte undtagelser, hvor du ikke har fuld returret. Eksempelvis, hvis en jakke er speciel syet eller produceret til dig. Her kan du kun gøre brug af returretten, hvis varen er fejl behæftet.  Du kan se mere under vores handelsvilkår omkring disse tilfælde her.

Hvordan kan i holde priserne så langt nede med den kvalitet og de materialer der er brugt?

Vores koncept handler om at give dig mulighed for at få de bedste designs og top kvalitet til priser, hvor de fleste kan være med.

Det er kun muligt ved at fokusere hårdt på produktets kvalitet og samtidig sikre lave omkostninger andre steder. Der er med andre ord – ikke sparet på produkterne der er dyre i indkøb. 

Vi holder derimod omkostningerne nede ved at:

  • Benytte direkte import fra producenter
  • Vælge leverandører, der har brugt pengene på kvaliteten og design – og ikke på at markedsføre et brand
  • Ved ikke at have fysisk butik
  • Ved ikke at binde penge i mange varenumre på lokalt lager
  • Sikre en så ægte og ærlig præsentation af produkterne som muligt – så returvarer holdes på et minimum
  • Minimere avancen. 
Har i en fysisk butik hvor man kan se og prøve varene?

Vores koncept er at levere top kvalitet til priser der er til at betale. En af måderne, at det kan lade sig gøre på – er ved at holde omkostningerne helt i bund. Bl.a derfor har vi ikke nogen fysisk butik. Det er undtagelsesvis muligt, at aftale at man kan komme forbi os i Solrød – for at se et eksempel på varene. Vi kan ikke tilbyde decideret størrelse prøvning, da vi ikke har en butik med et stort udvalg klar til afprøvning. Men du kan se nogle eksempler tøjet og vi er sikre på at du sagtens kan vurdere kvaliteten. HUSK kun besøg ved specifik aftale. Skriv til os i kontaktformularen, hvis det er vigtigt for dig at se et eksempel på kvaliteten inden du bestiller.

Hvilke størrelser har i? Kan man bestille andre størrelser?

Disponible størrelser er angivet under hvert produkt. Enkelte frakker og jakker kan normalt mod ekstra betaling bestilles skræddersyet og i specielle udgaver. Dog skal du forvente en leveringstid på 2-6 uger og at der vil blive tale om ekstra betaling i forhold til liste prisen. Du vil desuden ikke være omfattet af den normale fortrydelsesret – men dog en returret som følge af fejl i produktet.

Send os en email
    Vi bestræber os på at svare så hutigt som muligt