Vi er en mindre mode virksomhed med base i Solrød, med speciel fokus på den moderne pige og kvinde, der ønsker at fremhæve sin skønhed og ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Vi mener at en af måderne er at benytte tøj, der signalerer stil og klasse. Vi køber og får produceret alle vores varer direkte hos Europæiske producenter. Vi har fravalgt at føre billigt main street tøj fra Asien – da markedet er fint fyldt op for den slags tøj i forvejen. Vi vil derimod gerne give dig en kvalitets følelse ud over det sædvanlige. En wauuw følelse når du ser dig selv i spejlet eller ifører dig tøj, som du kun opnår med en helt speciel kvalitet.

Hvordan kan vi sælge kvalitetstøj til fornuftige priser?


Der findes masser af lækkert modetøj – desværre normalt til meget høje priser. Vi ønsker at give dig mulighed for at være unik og – selv til dagligt – iføre dig tøj hvor du bare føler dig uimodståelig!
Vi fokuserer på at give dig luksus og kvalitets produkter, men til priser der er til at betale. Vi springer derfor alle led over i forsyningskæden og handler direkte med producenten. Ofte vil vi arbejde sammen med mindre kendte, men meget dedikerede designere. Men kun, hvis vi synes at de har skabt noget unikt, der fortjener at blive båret af dig.
Vores kvalitets tøj, buksedragter, smarte sæt og jakker er skabt med udgangspunkt i at man godt kan være smart, ungdommelig og mode rigtig samtidig med at man er iklædt klassiske designs. Fordelene er mange. Bl.a at tøjet holder i mange år. Vores designs er altid smarte og moderne – men skal stadig fremhæve din feminine side, din skønhed og din klasse.

Inna Lomholt
Partner

Michael Lomholt
Partner og Admin

.

Viktoria Akishina
Kundesupport

DKK 335

Buksedragter

Buksedragt sort VK01

DKK 325
BESTSELLER!
DKK 375
Tilbud

Dame vinter jakker og frakker

Lang Sort frakke i satin stof med ægte pels

DKK 980
DKK 325