Handelsbetingelser og vilkår

VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF HJEMMESIDE

Indholdet på hjemmesiden såsom tekst, grafik, ikoner, billeder, videoer, lydfiler og software ejes af Inessastyle.dk eller deres tilknyttede partnere eller selskaber. Download af indhold fra hjemmesiden er kun tilladt til personligt og ikke-kommercielt brug og under forudsætning af overholdelse af ophavsretten. Det er ikke tilladt at kopiere, distribuere eller genudgive indhold fra hjemmesiden til offentligt eller kommercielt brug eller på anden måde bruge det ophavsretsbeskyttede indhold uden tilladelse fra Inessastyle.dk eller deres tilknyttede partnere og selskaber.

Inessastyle.dk garanterer ikke for nøjagtigheden af oplysningerne på hjemmesiden. Vi kan imidlertid altid kontaktes vedrørende ukorrekte oplysninger på hjemmesiden. Inessastyle.dk forbeholder sig ret til at ændre indholdet på hjemmesiden til enhver tid uden forudgående varsel.

Du kan læse om, hvordan vi behandler persondata i vores Fortrolighedspolitik.

HANDELSBETINGELSER
Nedenstående vilkår og betingelser gælder for alle leverancer fra Inessastyle.dk, til kunder, der bestiller varer på Inessastyle.dk online shop.

1. Kontraktsindgåelse
Der foreligger en endelig og bindende aftale mellem dig og Inessasyle.dk, når din ordre er blevet bekræftet af Inessastyle.dk. Inessastyle.dk sender en ordrebekræftelse til dig via e-mail, når ordren er blevet accepteret og afsendt. Kvitteringen for ordren, som modtages umiddelbart efter din indsendelse af ordren, udgør ikke en ordrebekræftelse.

Inessastyle.dk forbeholder sig ret til at udelukke personer fra at købe via Inessastyle.dk online shop.

2. Priser, gebyrer og fragt
Alle priser oplyses inklusive moms og andre afgifter. Den gældende pris er den, der er oplyst på Inessastyle.dk online shop for den pågældende vare på datoen for ordreafgivelsen.

Inessastyle.dk forbeholder sig ret til ændring af priser, der måtte være fejlagtigt angivet på Inessastyle.dk online shop. Inessastyle.dk tager endvidere forbehold for prisændringer samt for ændringer af gebyrer og/eller andre omkostninger angivet på Inessastyle.dk online shop til enhver tid, f.eks. på grund af ændringer i momssatser eller andre offentlige gebyrer og afgifter, stigende omkostninger eller som følge af den normale udvikling i detailpriser.

Fragtpriser ved bestilling af varer på Inessastyle.dk online shop er for tiden:

  • Gratis ved afhentning hos Inessastyle.dk i Solrød – KUN efter nærmere aftale.
  • GLS pakkeshop Dkr 29,- – gratis ved køb over Dkr 599
  • Postnord postbutik eller pakkeboks: 49,00 DKK
  • Postnord hjemmelevering: 59,00 DKK

Inessastyle.dk er ikke behjælpelig med momsrefusion i forbindelse med køb foretaget på vores online shop.

3. Betaling

Inessastyle.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Inessastyle.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

4. Levering

Inessastyle.dk leverer på alle hverdage, med behandling af ordre indgået inden kl. 12.00 på samme dag, hvis varen er på lokalt lager. I nogle tilfælde er varen på fjern lager med mindre andet tydeligt fremgår af varebeskrivelsen. Det betyder at der typisk vil være en leveringstid på 1-3 uger.

Er varen en design vare – designet af kunden selv eller skræddersyet – er leveringstiden 2-4 uger, da varen produceres specifikt til kunden.

Inessastyle.dk er ikke forpligtiget til at levere varer der er udsolgt eller ikke på lager.

5. Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader som følge af forkert brug af produktet eller som følge af almindeligt slid og brug.

Ved returnering eller reklamation gives meddelelse via email på info@inessastyle.dk eller brev til Inessastyle.dk på adressen:

Inessastyle.dk

Blommehaven 5

2680 Solrød

Om at varen ønskes returneret, samt årsagen hertil.

Returformular – der findes her udskrives – udfyldes og vedlægges returvaren. Varen skal sendes og sikres forsvarligt. Transporten sker på afsenders risiko.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

6. Refusion

Hvis der er aftalt refusion, vil beløbet så vidt det er muligt blive tilbagebetalt via det kort eller betalingskanal, hvor varen oprindeligt blev betalt. Er dette ikke muligt bedes bankoplysninger til overførsel af beløbet fremsendt.

7. Fortrydelsesret

7.1

Der gives som udgangspunkt 14 dages fuld returret på varer købt på Inessastyle.dk.

Perioden regnes fra den dag, hvor varen er fremkommet. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes hurtigst muligt til Inessastyle,dk via email info@inessastyle.dk med angivelse af hvilke(n) vare det drejer sig om samt årsag. Varen skal returneres i ubrugt og original stand senest 14 dage efter købet. Varen kan dog prøves på, som ved prøvning i butik, uden at fjerne evt mærkater – men må ikke være taget i brug eller have taget skade. Varen skal fremendes forsvarligt og retur forsendelsen sker på kundens risiko.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Du bedes udskrive, udfylde og vedlægge returformularen i pakken med returforsendelsen. Du finder formularen her

7.2

Returretten gælder for samtlige produkter, hvis produktet er fejlbehæftet eller der er fremsendt forkert produkt i forhold til ordren. Ud over disse forhold – omfatter returretten dog ikke varer der er fremstillet og produceret specielt til dig. Det betyder at skræddersyede og ”design selv” varer – kun kan returneres som følge af de forhold der fremgår øverst under punkt 7.2

8. Klagemuligheder
Er du uenig i vores behandling af din klage, har du mulighed for at henvende dig til Center for Klageløsning hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, og herefter til Forbrugerklagenævnet.

Vær opmærksom på, at visse betingelser skal være opfyldt, før Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet kan behandle din klage. Du kan læse mere på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside WWW.FORBRUG.DK.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens adresse: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.
Det er også muligt at klage over køb foretaget online via DEN EUROPÆISKE PLATFORM FOR ONLINETVISTBILÆGGELSE.

9. Ansvar
Inessastyle.dk er ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende aftaleopfyldelse på grund af force majeure. Så længe en force majeure situation foreligger, er Inessastyle.dk fritaget for opfyldelse af sine forpligtelser.

Inessastyle.dk erstatningsansvar er ved alle erstatningskrav begrænset til et beløb svarende til prisen på den vare, som du har købt og kan ikke overstige købsprisen.

Inessastyle.dk påtager sig herudover produktansvar over for dig ifølge gældende lovgivning.

10. Gavekort

Bemærk, at du ved køb af et gavekort fra Inessastyle.dk online shop accepterer de generelle vilkår og betingelser for gavekort

.