Retur formular og vilkår

Fortrydelsesret og returret

Der gives som udgangspunkt 14 dages fuld returret på varer købt på Inessastyle.dk.

Perioden regnes fra den dag, hvor varen er fremkommet.

Fortrydelse skal anmeldes hurtigst muligt til Inessastyle.dk via email info@inessastyle.dk med angivelse af hvilke(n) vare det drejer sig om samt årsag. Varen skal returneres i ubrugt og original stand senest 14 dage efter købet. Varen kan dog prøves på, som ved prøvning i butik, uden at fjerne evt mærkater – men må ikke være taget i brug eller have taget skade. Varen skal fremendes forsvarligt og retur forsendelsen sker på kundens risiko.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Er varen speciel fremstillet til dig og/eller skræddersyet specielt til dig – har du ikke fortrydelsesret. Du er dog omfattet af returret, hvis produktet er fejlbehæftet jævnfør nedenfor.

Du bedes udskrive, udfylde og vedlægge returformularen i pakken med returforsendelsen. Du finder formularen her 

Returretten gælder for samtlige produkter, hvis produktet er fejlbehæftet eller der er fremsendt forkert produkt i forhold til ordren. Ud over disse forhold – omfatter returretten dog ikke varer der er fremstillet og produceret specielt til dig.