Hvorfor er jeg så vild med buksedragter?

Er du vild med buksedragter som jeg? Så læs med her. Måske du kan finde mere inspiration – eller under alle omstændigheder har du fundet en med samme stil som dig! Hvorfor er jeg så vild med buksedragter? Jeg tror , at jeg kan sige det rimelig kort: De er smarte, flotte, sexede, praktiske og rigtig behagelige at have på! Var det ikke rimelig kort? Måske var det ikke helt uddybende nok – så jeg vil prøve at sætte lidt flere ord på.

Tager du en buksedragt på kan du være sikker på at den matcher! Hele vejen igennem – fra top til tå – so to speak. Det er samme stil “hele vejen igennem”. Du behøver altså ikke købe dyrt ind for at sætte noget sammen. Det kommer alt sammen i en buksedragt!

Hvad passer til en buksedragt?

Om buksedragter er flotte og smarte er selvfølgelig op til den der ser. Men jeg synes at de er super smarte og jeg kan finde en buksedragt der passer til enhver lejlighed. Uanset om jeg skal på arbejde, til fest, gå en tur eller til søndags besøg hos svigermor – kan jeg finde en buksedragt der både passer til lejligheden og ser rigtig godt ud

Vild med buksedragter
Buksedragter passer til alle slags sko. Her eksempel med praktiske sko

Samtidig kan du få en buksedragt der passer til dig uanset om du er til stramt siddende eller løst tøj. Jeg har dragter, der former sig tæt om kroppens former, fremhæver din kvindelighed og er som er super sexede. Andre er løse og giver et mere klassisk elegant men stadig meget feminint look.

På samme måde kan du style buksedragter med næsten hvad som helst – bare du holder din egen stil. Uanset om du skal på tur med praktiske sko, flotte lækre støvler eller i byen eller arbejde med pumps – så passer den ind.

Jeg erindrer ikke at jeg endnu er lykkedes med at finde noget, som jeg ikke synes passede til buksedragten.Derfor er jeg så vild med buksedragter!

Hvor finder jeg buksedragter?

Tag et kig på udvalget af buksedragter og feminine sæt i shoppen. Fælles for dem alle er at de er super smarte og i god kvalitet. Flere af dem passer til mange forskellige lejligheder – men enkelte egner sig mere til eks. fest, afslapning eller en gåtur med familien.

Du finder buksedragterne her

Vil du læse mere om buksedragtens historie – så tag et kig på denne artikel fra Berlingske

Kærlig hilsen

Inna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.